Om hvilke kompetencer, der er brug for

Der er brug for kompetencer indenfor analyse, udvikling, digitalisering og projektledelse – altså helt grundliggende akademiske kompetencer.

Om karrieremuligheder

Vi oplever, at private virksomheder bliver mere og mere interesserede i at tiltrække medarbejdere med kommunal erfaring, fortæller Camilla.

Om at kunne skifte sektor

Kan jeg overhovedet skifte sektor, hvis jeg er startet et andet sted? Det handler mest om én selv, siger Camilla.

Om ansvar og handlekraft

Afstanden mellem ord og handling er kort i Syddanmark. Det er noget af det, som nye medarbejdere sætter stor pris på.

Om vigtige kommunale kompetencer

Indenfor IT og digitalisering samt på områderne miljø og forurening er der opbygget store erfaringer og kompetencer i det offentlige.


Podcast

I denne korte podcast fortæller Camilla om, hvad det er for tanker, som man skal gøre sig, når man overvejer at søge et job. Hvor ligger drømmene? Hvad kan man bidrage med? Og hvor store beslutninger er der tale om, hvis jeg skal flytte til en anden landsdel?

PÅ KARRIEREVEJE.DK KAN DU FINDE INSPIRATION TIL DIN KARRIEREVEJ. VI HAR SAMLET PERSONLIGE ERFARINGER FRA AKADEMIKERE, DER ALLE HAR STARTET DERES KARRIERE I EN KOMMUNE.

GENNEM FILMKLIP OG PODCASTS KAN DU HØRE, HVAD ET JOB I EN KOMMUNE KAN BYDE PÅ, OG HVILKE KARRIEREMULIGHEDER DET KAN FØRE TIL. DU KAN OGSÅ HØRE ANDRES OVERVEJELSER OM KOMPETENCEUDVIKLING, WORK-LIFE-BALANCE, KOLLEGIALE FÆLLESSKABER OG MANGE ANDRE TING, DER HØRER MED TIL EN ARBEJDSHVERDAG.

KARRIEREVEJE.DK ER ET SAMARBEJDE MELLEM KOMMUNERNES LANDSFORENING OG AKADEMIKERNE.

KL - Komunernes Landsforening       AC Akademikerne