Om uddannelsesvalg

Under studiet var Tim overbevist om, at han gerne ville være kulturjournalist, men hans karriereveje har ført ham andre steder hen.

Om at opbygge kompetencer

I de kommunale ansættelser har Tim fået opbygget kompetencer, så han kan navigere i både det politiske landskab og i forhold til digitalisering.

Om kommunalt arbejdstempo

Der er sat ambitiøse mål i det offentlige, og det betyder at der er både tempo og udvikling, fortæller Tim.

Om sammenhængen mellem uddannelse og job

Tim har fundet en god sammenhængskraft mellem arbejdserfaring og metode fra uddannelsen, som har været med til at åbne døre.

Om at skifte branche

Det er en god ide, at skifte branche engang imellem, mener Tim. Det er med til at skabe perspektiv i forhold til job og karriere.


Podcast

I denne korte podcast fortæller Tim om, hvordan litteratur og kommunikation fik ham i gang med studiet, og om hvordan interessen for fortællinger og mennesker ledte til jobs i både Albertslund Kommune og som privat konsulent. Begge med fokus på digitalisering.

PÅ KARRIEREVEJE.DK KAN DU FINDE INSPIRATION TIL DIN KARRIEREVEJ. VI HAR SAMLET PERSONLIGE ERFARINGER FRA AKADEMIKERE, DER ALLE HAR STARTET DERES KARRIERE I EN KOMMUNE.

GENNEM FILMKLIP OG PODCASTS KAN DU HØRE, HVAD ET JOB I EN KOMMUNE KAN BYDE PÅ, OG HVILKE KARRIEREMULIGHEDER DET KAN FØRE TIL. DU KAN OGSÅ HØRE ANDRES OVERVEJELSER OM KOMPETENCEUDVIKLING, WORK-LIFE-BALANCE, KOLLEGIALE FÆLLESSKABER OG MANGE ANDRE TING, DER HØRER MED TIL EN ARBEJDSHVERDAG.

KARRIEREVEJE.DK ER ET SAMARBEJDE MELLEM KOMMUNERNES LANDSFORENING OG AKADEMIKERNE.

KL - Komunernes Landsforening       AC Akademikerne