Om at udvikle sin faglighed i dybden og bredden

Der er masser af muligheder for at udvikle sin faglighed – både i dybde og bredde – under en kommunal ansættelse.

Om at opbygge kompetencer i et kommunalt job

Der er meget at vinde i forhold til at lære at forstå de kommunale mekanismer, borgernes interesser og det politiske ’game’.

Om at bruge kompetencerne som planchef

Der er god brug for Martins kompetencer og viden i rollen som planchef ved Roskilde Festival. Det gør samarbejdet med myndighederne lettere.

Om at bruge kompetencerne i egen virksomhed

Det er muligt for Martin at bruge sin viden fra tiden i Ballerup Kommune til at hjælpe private kunder med sagsbehandling.

Om hvad en kommunal stilling har gjort for mine karrieremuligheder

Martin har fået et bredt kendskab til byplanlægning, så han i dag kan bruge sin viden som både planchef og i sin egen virksomhed.

Podcast

I denne korte podcast fortæller Martin om, hvordan viden om inddragelse af borgere, politikere, embedsmænd og andre interessenter har gjort ham i stand til at drive store projekter. En viden han har fra sin kommunale ansættelse.

PÅ KARRIEREVEJE.DK KAN DU FINDE INSPIRATION TIL DIN KARRIEREVEJ. VI HAR SAMLET PERSONLIGE ERFARINGER FRA AKADEMIKERE, DER ALLE HAR STARTET DERES KARRIERE I EN KOMMUNE.

GENNEM FILMKLIP OG PODCASTS KAN DU HØRE, HVAD ET JOB I EN KOMMUNE KAN BYDE PÅ, OG HVILKE KARRIEREMULIGHEDER DET KAN FØRE TIL. DU KAN OGSÅ HØRE ANDRES OVERVEJELSER OM KOMPETENCEUDVIKLING, WORK-LIFE-BALANCE, KOLLEGIALE FÆLLESSKABER OG MANGE ANDRE TING, DER HØRER MED TIL EN ARBEJDSHVERDAG.

KARRIEREVEJE.DK ER ET SAMARBEJDE MELLEM KOMMUNERNES LANDSFORENING OG AKADEMIKERNE.

KL - Komunernes Landsforening       AC Akademikerne