Om at være værdsat

Chrestina synes, at hun har stor grad af indflydelse på sine mange og alsidige arbejdsopgaver. Og så synes hun, at hun oplever at være værdsat som medarbejder.

Om at søge et kommunalt job

Man har det bedste fra alle verdner, når man får job i en kommune: Der er spændende og alsidige opgaver – og der er god balance i privat- og arbejdsliv.

Om at arbejde mod et fælles mål

Det er stærkt tilfredsstillende at arbejde for almenvældet. Og der er også en klar bevidsthed blandt kollegerne om, hvad det betyder, mener Chrestina.

Om det kollegiale fællesskab

Der er en uformel kollegial kultur, hvor man har lyst til at hjælpe hinanden i Kerteminde Kommune. Der er ingen spidse albuer.

Om karrieremuligheder

Chrestina føler ikke, at hun kommer til at opleve begrænsninger i forhold til sine karrieremuligheder. Tværtimod.

Podcast

I denne korte podcast fortæller Chrestina om, hvordan det er at være akademisk generalist i en relativ lille kommune. Hun prøver tit kræfter med nye opgaver, hvor indholdet kræver, at hun skal sætte sig ind i mange nye ting. Det giver stor alsidighed, siger hun.

PÅ KARRIEREVEJE.DK KAN DU FINDE INSPIRATION TIL DIN KARRIEREVEJ. VI HAR SAMLET PERSONLIGE ERFARINGER FRA AKADEMIKERE, DER ALLE HAR STARTET DERES KARRIERE I EN KOMMUNE.

GENNEM FILMKLIP OG PODCASTS KAN DU HØRE, HVAD ET JOB I EN KOMMUNE KAN BYDE PÅ, OG HVILKE KARRIEREMULIGHEDER DET KAN FØRE TIL. DU KAN OGSÅ HØRE ANDRES OVERVEJELSER OM KOMPETENCEUDVIKLING, WORK-LIFE-BALANCE, KOLLEGIALE FÆLLESSKABER OG MANGE ANDRE TING, DER HØRER MED TIL EN ARBEJDSHVERDAG.

KARRIEREVEJE.DK ER ET SAMARBEJDE MELLEM KOMMUNERNES LANDSFORENING OG AKADEMIKERNE.

KL - Komunernes Landsforening       AC Akademikerne