Om sammenhængen mellem studiekompetencer og job.

Jakob har haft stor glæde af at kunne bruge sin viden om samspillet mellem menneske og organisation, når det kommer til job.

Om betydningen af praksiserfaring

Der er mange værktøjer, som Jakob har fået afprøvet i virkeligheden i forbindelse med sine kommunale jobs.

Om hvorfor man skal søge et kommunalt job

Der er mange muligheder for at udvikle sig i kommunale jobs, synes Jakob – og man er ikke låst fast, hvis man gerne vil prøve noget nyt.

Om tværfaglighed

Jakob har både prøvet at arbejde sammen med mange kolleger med samme faglige baggrund – og det modsatte.

Om at gå efter jobbet

Det gælder om at tro på, at man kan løse de opgaver, som ligger i jobbet – for det kan man, siger Jakob. Gå efter jobbet.

Podcast

I denne korte podcast fortæller Jakob, at han tænkte meget over tværfagligheden og sin egen faglighed som psykolog, da han søgte jobbet i Viborg Kommune. Han giver her et indblik i, hvordan den faglige sparring fungerer i jobbet som HR-konsulent.

PÅ KARRIEREVEJE.DK KAN DU FINDE INSPIRATION TIL DIN KARRIEREVEJ. VI HAR SAMLET PERSONLIGE ERFARINGER FRA AKADEMIKERE, DER ALLE HAR STARTET DERES KARRIERE I EN KOMMUNE.

GENNEM FILMKLIP OG PODCASTS KAN DU HØRE, HVAD ET JOB I EN KOMMUNE KAN BYDE PÅ, OG HVILKE KARRIEREMULIGHEDER DET KAN FØRE TIL. DU KAN OGSÅ HØRE ANDRES OVERVEJELSER OM KOMPETENCEUDVIKLING, WORK-LIFE-BALANCE, KOLLEGIALE FÆLLESSKABER OG MANGE ANDRE TING, DER HØRER MED TIL EN ARBEJDSHVERDAG.

KARRIEREVEJE.DK ER ET SAMARBEJDE MELLEM KOMMUNERNES LANDSFORENING OG AKADEMIKERNE.

KL - Komunernes Landsforening       AC Akademikerne